Categorieën
085-2734999

Klantenservice

PP sluitzegels en gespen

Sluitzegels en gespen zijn onmisbaar bij het omsnoeren met PP band. Met de sluitzegels en gespen bevestig je omsnoeringsband aan elkaar. Vervolgens kun je ze eenvoudig op spanning brengen. Het omsnoeren met deze sluitingen gaat bij beide varianten net iets anders. 

Lees verder

Gespen voor PP band 

Gespen kunnen eenvoudig met de hand worden verwerkt. Zo kun je ladingen gemakkelijk zonder apparaten omsnoeren. De PP band steek je langs beide zijden door de gesp. Door aan het band te trekken, span je het geheel aan. Als het PP band niet super strak hoeft te zitten is dit een goedkope en efficiënte oplossing. Is het wel belangrijk dat de band goed strak om de lading komt te zitten, dan kun je gebruik maken van een spanner. 

Metalen gespen zijn de meestverkochte gespen. Kunststof gespen worden ingezet als de gespen in aanraking kunnen komen met voedsel. 

Sluitzegels voor PP band

Voor het aanbrengen van sluitzegels is er minimaal een zegeltang nodig om de zegels vast te maken. Met de tang knijp je als het ware de zegel in elkaar, waardoor de zegel strak om het PP band komt te zitten. De ribbeltjes aan de onderkant van de zegel zorgen voor extra grip. Als je de omsnoeringsband extra wilt aanspannen, dan gebruik je hiervoor een spanner. Er zijn zegeltangen die de band ook op spanning brengen. Deze 2-in-1 apparaten worden ook wel spanzegeltang genoemd. 

Wil je liever geen gebruik maken van sluitzegels en gespen, gebruik dan een omsnoeringsapparaat. Dit apparaat smelt de twee delen omsnoeringsband aan elkaar. Naast het bevestigen van het PP band, brengt dit apparaat de band ook op spanning. 

Lees minder
9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.