Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Flesverpakkingen

Flesverpakkingen zijn speciaal bedoeld om flessen te verpakken, bewaren en transporteren.. Deze dozen worden ook wel wijndozen genoemd. De dozen zijn speciaal vervaardigd voor het inpakken van flessen. Je verzendt eenvoudig en veilig flessen wijn, sterke drank, bieren of bijvoorbeeld olijfolie. De dozen zijn van extra stevig golfkarton gemaakt. De verstevigde hoeken vangen schokken op tijdens het vervoer, zodat de flessen ongeschonden op de eindbestemming aankomen.. Door het toevoegen van vakverdelers, blijven de flessen op de juiste plaats. 

Duurzaam logo

Onze verpakkingsdozen zijn 100% recyclebaar.   

Lees verder

Voordelen flesverpakkingen

 • Licht in gewicht
 • Makkelijk vouwbaar
 • Ongevouwen geleverd (plano)
 • Maatwerk mogelijk
 • 100% recyclebaar en duurzaam vervaardigd
 • Lage inkoopkosten

Toepassingen flesverpakkingen

Met een bedrukking in je eigen huisstijl kan de flesverpakking fungeren als promotie van jouw bedrijf. Het ontvangen van een doos wordt gezien als contactmoment en met een bedrukte doos onderscheid je jezelf van jouw concurrenten. Wij zien het belang van deze communicatie en denken hierin graag met je mee. Omdat de inhoud van de flesverpakkingen vaak een cadeau zijn, kun je er met een bedrukte doos een extra belevenis van maken.  

Flesverpakking op maat

Wil je een flesverpakking op maat? Ook dit is mogelijk bij ons. Naast de standaardmaten en -kwaliteiten, kun je ook kiezen voor een doos op maat. Onze specialisten stellen samen met jou de perfecte flesverpakking samen.

Bekijk alle verzenddozen.

Lees minder
Flesverpakkingen
16 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
 1. Liever besparen met een doos op maat?

  Vraag een doos op maat aan

  Doos op maat bestellen Doos op maat bestellen
16 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen op rekening
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.