Flesverpakkingen

Flesverpakkingen zijn ideaal voor opslag en transport van flessen. De dozen worden ook wel wijndozen genoemd. De dozen zijn speciaal vervaardigd voor het inpakken van flessen. Je verzendt eenvoudig en veilig flessen wijn, sterke drank, bieren of bijvoorbeeld olijfolie. De dozen zijn van extra stevig golfkarton gemaakt. De verstevigde hoeken vangen schokken op tijdens het vervoer van de flessen. De flessen komen ongeschonden aan op de eindbestemming. Door het toevoegen van vakverdelers, blijven de flessen op de juiste plaats. 

Duurzaam logo

Onze verpakkingsdozen zijn 100% recyclebaar en beschikken over het FSC-keurmerk. Dit label geeft aan dat het papier afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos. Dit wil zeggen dat bossen behouden blijven door verantwoord bosbeheer.   

Lees verder

Voordelen flesverpakkingen

 • Licht in gewicht
 • Makkelijk vouwbaar
 • Ongevouwen geleverd (plano)
 • Maatwerk mogelijk
 • 100% recyclebaar en duurzaam vervaardigd
 • Lage inkoopkosten

Toepassingen flesverpakkingen

Met een bedrukking in de eigen huisstijl kan de flesverpakking fungeren als promotie van jouw bedrijf. Het ontvangen van een doos wordt gezien als contactmoment en met een bedrukte doos onderscheid je jezelf van jouw concurrenten. Wij zien het belang van deze communicatie en denken hierin graag met je mee. Omdat de inhoud van de flesverpakkingen vaak worden verzonden als een cadeau, helpt een bedrukte doos een extra beleving te geven. 

Flesverpakking op maat

Wil je een flesverpakking op maat? Ook dit is mogelijk bij Logistiekconcurrent. Naast de standaard maten en kwaliteiten, kun je ook kiezen voor een doos op maat. Onze specialisten zullen samen met jou de perfecte flesverpakking samenstellen.

Bekijk alle verzenddozen.

Lees minder
Flesverpakkingen
14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Liever besparen met een doos op maat?

  Vraag een doos op maat aan

  Doos op maat bestellen Doos op maat bestellen
14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
 • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.