Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Ruitenwisservloeistof

Ruitenwisservloeistof of ruitensproeiervloeistof is onmisbaar in je truck, vrachtwagen en auto. Met ruitenwisservloeistof maak je tijdens een rit je ramen schoon en zorg je voor goed zicht tijdens het rijden. Je sproeit de vloeistof op het raam en met de ruitenwissers veeg je de ruit schoon. De vloeistof is een sterke ruitenreiniger en verwijdert eenvoudig vuil, pekel en insecten. De ruitensproeiervloeistof zorgt voor een streeploos reinigen van personenauto's, bedrijfswagens en vrachtwagens. Het is mogelijk ruitensproeiervloeistof zelf te maken. Gemakkelijker is het om ruitenwisservloeistof kant-en-klaar te kopen.

TIP: zorg altijd voor een fles of jerrycan voor onderweg. Zo voorkom je dat je op een ongelegen moment zonder ruitenvloeistof zit.

Ruitenwisservloeistof
20 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
20 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.