Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Ruitenwisservloeistof

Ruitenwisservloeistof of ruitensproeiervloeistof is onmisbaar in je truck, vrachtwagen en auto. Met ruitenwisservloeistof maak je tijdens een rit je ramen schoon en zorg je voor goed zicht tijdens het rijden. Je sprayt de vloeistof op het raam en met de ruitenwissers veeg je de ruit schoon. De vloeistof is een sterke reiniging van ruiten en verwijdert eenvoudig vuil, pekel en insecten. De ruitensproeiervloeistof zorgt voor een streeploos reinigen van personenauto's, bedrijfswagens en vrachtwagens. Het is mogelijk ruitensproeiervloeistof zelf te maken. Gemakkelijker is het om ruitenwisservloeistof kant en klaar te kopen.

TIP: Zorg altijd voor een fles of can voor onderweg. Het reservoir voor de ruitenwisservloeistof is altijd leeg op een moment dat het niet uitkomt. 

Lees verder
Ruitenwisservloeistof
15 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
15 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.