Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Verfmarkeerder

Een markeermachine of lijnentrekker is ideaal om markeringsverf aan te brengen. De lijnentrekker bestaat uit een lang handvat met een houder voor de spuitbussen met markeringsverf. De markeerder is mobiel door zijn vier wielen. Hierdoor kun je gemakkelijk strakke en nette lijnen zetten. Het aanbrengen van markeringen met een markeermachine zorgt ervoor dat je zelf niet hoeft te bukken. Hierdoor zul je geen last van je rug krijgen. Een bijkomend voordeel is dat je handen niet vies worden. Door de constante druk op de spuitbus wordt de lijn super strak en zit er overal evenveel verf.     

Lees verder

Aanbrengen van markeringsverf

De temperatuur van de verf moet tussen de 15 en de 20 graden zijn. Hierdoor krijg je het beste resultaat. De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn voordat je de verf aanbrengt. De verf is geschikt voor tegels, beton, teer, asfalt, hout en metaal. Met één spuitbus kun je een lijn trekken tussen de 50 en 100 meter. Dit is mede afhankelijk van de ondergrond en de lijnbreedte. Bij Logistiekconcurrent kies je een lijntrekker met een lijndikte van 50-75 mm of 100-130 mm. 

Lees minder
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.