Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Stalen steekwagens

De stalen steekwagen is de meest voorkomende en de meest verkochte steekwagen. Stalen steekwagens zijn geschikt voor het verplaatsen van kisten, kratten of dozen. Stalen steekwagens zijn oersterk en solide en kunnen zware goederen verplaatsen. Een steekwagen vermindert je fysieke belasting, doordat je minder zwaar en minder vaak hoeft te tillen. Rugklachten en vermoeidheid worden geminimaliseerd. De stalen steekwagen is een ergonomisch hulpmiddel en mag niet ontbreken in je magazijn of voertuig. 

Lees verder

Voordelen van een stalen steekwagen

 • Vermindert fysieke belasting en vermoeidheid
 • Robuuste steekwagens
 • Diverse modellen

Verschillende soorten stalen steekwagens

Er zijn veel keuzemogelijkheden binnen de stalen steekwagens: 

 • Het draagvermogen
 • Luchtbanden of antilekbanden
 • Met of zonder trapgeleider 
 • Met of zonder veiligheidshandgrepen
 • Een 'normale' of extra brede schep
 • Een 'normale' of een extra hoge rug

Draagvermogen
Het draagvermogen van de steekwagen hangt af van het gewicht van de goederen. Onze steekwagens kunnen lasten dragen van 200 kg tot wel 350 kg.  

Soorten banden
Onze stalen steekwagens zijn verkrijgbaar met luchtbanden of met antilekbanden. Luchtbanden kunnen lek raken, maar zijn ideaal voor het rijden op onregelmatige oppervlakten. Daarnaast zorgen luchtbanden voor meer demping tijdens het rijden. Antilekbanden worden ook wel massieve banden genoemd en bestaan vaak volledig uit rubber. Dit zorgt ervoor dat de banden nooit lek raken. De antilekbanden zijn goed te gebruiken op vlakke vloeren.

Trapgeleider
Een trapgeleider is ideaal wanneer je vaak de trap op of af moet tijdens het verplaatsen van goederen. Vaak hebben verhuisbedrijven hier veel baat bij, omdat zij vaak van de ene naar de ander verdieping moeten. Naast stalen steekwagens met een trapgeleider, hebben wij ook een traploper steekwagen in het assortiment. Deze steekwagen bevat driearmige wielensterren. Hiermee ga je vloeiend de trap op en af. 

Veiligheidshandgrepen
Bijna alle steekwagens in ons assortiment bevatten veiligheidshandgrepen. Het unieke design beschermt je knokkels. Vooral in smalle ruimtes of bij een botsing kunnen deze beschermende handvatten goed van pas komen. 

Breedte van de schep
Hoe breed de schep of het laadvlak van de steekwagen moet zijn, is afhankelijk van de grote van de goederen die je wilt verplaatsen. Heb je extra grote dozen of kratten, dan is een extra brede schep ideaal. 

Hoogte van de rug
Veelverkochte steekwagens zijn de stalen steekwagens met hoge rug, ook wel krattensteekwagens genoemd. De extra hoge rug zorgt ervoor dat je een hogere stapel kisten, kratten of dozen kunt verplaatsen. De stapel kan tijdens het rijden tegen deze rug aanleunen. 

Bekijk alle steekwagens.

Lees minder
27 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
27 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen op rekening
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.