Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Evenementen opbouw

Een evenement of festival organiseren kost de nodige voorbereiding. Artiesten regelen, locatie en vergunningen vastleggen en niet geheel onbelangrijk: het bouwen van de decors en aankleding van het terrein. De bouw van een evenement is een grote verantwoordelijkheid en vergt de nodige gebruiks- en verbruiksartikelen. Bij Logistiekconcurrent vind je alles voor het opbouwen van een evenement of festival, groot of klein. Denk hierbij aan spanbanden, pallets, IBC containers, werkhandschoenen, tie-wraps en afvalcontainers. Alles wat nodig is om een braakliggend terrein te veranderen in een meesterwerk.

Lees verder
39 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
39 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.