Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Ducttape

Wil je ducttape kopen? Ducttape is tegenwoordig niet meer weg te denken in onze huishoudens en kantoren. Het is makkelijk in gebruik en heeft een indrukwekkende hechtkracht. De tape is op textielbasis, is zelfklevend en waterdicht. Bij Logistiekconcurrent is ducttape verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, rood, blauw, groen, geel en wit. De tape zit op rollen van 50 meter en heeft een breedte van 50 mm. 

Lees verder

Voordelen van ducttape

  • Super sterke kleefkracht
  • Oliebestendig
  • Waterbestendig
  • Afscheurbaar

Ducttape is olie- en waterbestendig en is dus geschikt voor noodreparaties. De tape laat geen plak- en kleefresten achter. In de lengterichting is de tape erg sterk en in de breedterichting kan hij eenvoudig met de hand worden afgescheurd.

Toepassingen van ducttape

Ducttape, ook wel duck tape of gaffer tape, is enorm veelzijdig en wordt onder andere gebruikt als noodoplossing voor snelle reparaties. De tape kan ook worden ingezet voor het tijdelijk vastplakken of samenvoegen van materialen, maar ook bijvoorbeeld om een bepaalde ondergrond te markeren. Bij evenementen wordt duck tape gebruikt om kabels weg te werken. Duct tape kan zowel een tijdelijke oplossing zijn, als een permanente oplossing. Als er ergens iets breekt of scheurt, kan de tape gebruikt worden om een snelle geïmproviseerde reparatie te verrichten. Wanneer je de ducttape gebruikt voor een tijdelijke oplossing, is er voldoende tijd om een expert in te schakelen. 

TIP: Heb je geen dubbelzijdig tape liggen en wil je dat de tape niet zichtbaar is? Pak dan een stuk ducttape, vouw deze met de plakzijde naar buiten en kleef de uiteindes aan elkaar. 

Lees minder

4 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.