Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Folie dispensers

Voor het handmatig aanbrengen van wikkelfolie kun je eigenlijk niet zonder een wikkelfoliedispenser. Als je nog geen foliedispenser gebruikt, dan raden wij aan dat je er meteen één aanschaft. Dankzij een dispenser heb je geen pijnlijke handen meer als wikkelfolie afrolt. Je brengt met de dispenser de folie eenvoudig op spanning. Op deze manier kun je de folie strak en snel aanbrengen zonder dat je je handen en vingers brandt of snijdt. 

Lees verder

Voordelen van foliedispensers

  • Efficiënt
  • Voorkomt verwondingen

Foliedispensers

Verzend je dagelijks slechts enkele pallets, dan zijn foliedispensers de ideale hulp. Bij het inwikkelen van een palletlading ontstaat er wrijving. Deze wrijving is niet prettig aan je handen. Met een dispenser heb je daar geen last meer van. Vanaf het moment dat je dagelijks meer dan 15 pallet moet inwikkelen, adviseren wij je over te schakelen op een palletwikkelmachine

Diverse soorten foliedispensers

Wij leveren diverse soorten foliedispensers voor onder meer voor wikkelfolie, buisfolie en topvellen

Lees minder
Folie dispensers
8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.