Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Stalen steekwagens

De standaard stalen steekwagens zijn vervaardigd uit gelast buisstaal en gepoedercoat buisstaal. Stalen steekwagens zijn oersterk en solide. Uitgevoerd met luchtbanden of massieve wielen. Er is veel keuzemogelijkheid binnen de stalen steekwagens. Veelverkochte steekwagens zijn de hoge stalen steekwagens, ook wel krattensteekwagens genoemd.

De krattensteekwagen (hoge uitvoering) is een standaard model binnen de stalen steekwagen, vervaardigd uit stevig gelast en gepoedercoat buisstaal. De krattensteekwagens zijn naar keuze uitgevoerd met tubeless rubber luchtbanden met een kunststof velg of een massief rubber wiel, zodat de steekwagen altijd blijft rijden. Krattensteekwagens zijn ideaal voor het transporten van kratten, kisten en zware dozen.

18 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
18 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.