Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Securitytape

Verzegelingstape, veiligheidstape of securitytape en labels zijn geschikt om aan te geven dat iemand zich ongeoorloofd toegang heeft verschaft tot dozen, goederen en ruimtes.

Lees verder
Hoogresistente en scheurbestendige veiligheidstape en veiligheidslabels zijn speciaal ontworpen om zendingen met waardevolle en diefstalgevoelige goederen zoals elektronica, kleding, rookwaren, geneesmiddelen, alcoholische dranken extra stevig te sluiten. Wanneer de veiligheidstape wordt losgetrokken, verschijnt een waarschuwingsboodschap die aangeeft dat iemand getracht heeft je verpakking te openen. Daardoor is het direct duidelijk dat er gerommeld is aan de zending. Zodra de tape of het label is verwijderd, kun je die onmogelijk opnieuw sluiten zonder duidelijke sporen na te laten.

Er zijn 2 soorten tape en labels verkrijgbaar, met elk een verschillende belijming.

    • Non-transfer security tape: geen boodschap achterlatend op de ondergrond, geschikt voor hoog-energetische vlakken zoals metaal en glas
    • Total transfer security tape: totale overdracht van de boodschap op de ondergrond, o.a. geschikt voor papier en karton
Lees minder

4 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.