Categorieën
085-2734999

Klantenservice

PET spanners

Hoe maak ik PET band vast?
PET-band wordt vastgemaakt door gebruik te maken van metalen sluitzegels of door een warmtelas te maken. Sluitzegels worden met een speciale zegeltang aangebracht. Een warmtelas kan met een semi-automatische vibrospanner worden aangebracht. Voor het aantrekken, sealen en sluiten van PET omsnoeringsband zonder gespen leveren wij 2 accu omsnoeringsmachines van ZAPAK. Deze vibrospanners of PET band handomsnoeringspanners zijn betrouwbare en zeer betaalbare vibrospanners.  De vibrospanner is voor zowel PP-band als PET band geschikt. 

Hoe werkt een vibrospanner? Zeer eenvoudig, begin met de juiste instellingen: type band (Soft, PP,PET), de treksterkte en de gewenste sealtijd zijn voor te programmeren bij vibrospanner. Met 1 hand is de omsnoeringsmachine te bedienen en het sealen gebeurt d.m.v. vibratie.

 

12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.