Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Haspelwagen PE band

Een haspelwagen voor omsnoeringsband is onmisbaar bij omsnoeringsklussen. Door gebruik te maken van een haspelwagen, heb je geen last meer van rondslingerende rollen. De haspelwagen helpt je om snel en eenvoudig pallets en dozen te omsnoeren. De haspels zijn geschikt voor het verwerken van omsnoeringsband, zoals composietband. Wij leveren verschillende uitvoeringen. Welke rol er op welke haspel past is afhankelijk van de roldiameter en de diameter van de kern van de rol. 

Lees verder

Hoe werkt een haspelwagen?

Omsnoeringsband koop je altijd op een rol. Deze rol bevestig je eenvoudig aan de haspelwagen. Je rolt de rol gemakkelijk af. Haspels voor omsnoeringsband bevatten een bakje. Hierin berg je gespen, zegels en spanners makkelijk op. Voor extra mobiliteit kies je voor een haspelwagen op wieltjes. 

Lees minder
5 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.