Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Autolock dozen

Autolockdozen (FEFCO 0215) met zelfklevende sluiting zijn de handigste verzenddozen of webshopdozen op de markt. Een autolockdoos heeft een sterke vlakke en dubbele bodem en zijn snel in elkaar te zetten. Met behulp van de zelfklevende strip aan de klep kan de doos in een handomdraai worden gesloten. Heel gemakkelijk voor bedrijven die tijd willen besparen op de handling en tijdens het inpakproces. Wanneer de doos wordt opengevouwen schuift de bodem automatisch in elkaar. De doos kan direct gevuld worden. De bodem hoeft niet dichtgeplakt te worden en verpakkingstape is niet meer nodig.

Duurzaam logo

Onze verpakkingsdozen zijn 100% recyclebaar.   

Lees verder

Voordelen autolockdozen

 • Licht in gewicht
 • Makkelijk vouwbaar
 • Ongevouwen geleverd (plano)
 • 100% recyclebaar 
 • Lage inkoopkosten

Toepassingen autolockdozen

Autolockdozen worden veel gebruikt in de e-commerce. Producten zoals kleding, cosmetica, speelgoed en electronica kun je gemakkelijk in een autolockdoos versturen. De dozen bieden bescherming aan licht- tot middelzware producten. Dankzij de zelfklevende tape is aanschaf van talloze rollen verpakkingstape verleden tijd. 

Met een bedrukking in de eigen huisstijl kan de autolockdoos fungeren als promotie van jouw bedrijf. Het ontvangen van een doos wordt gezien als contactmoment en met een bedrukte doos onderscheid je jezelf van jouw concurrenten. Wij zien het belang van deze communicatie en denken hierin graag met je mee.

Autolockdoos op maat

Wil je een autolockdoos op maat? Ook dit is mogelijk bij ons. Naast de standaardmaten en -kwaliteiten, kun je ook kiezen voor een doos op maat. Onze specialisten zullen samen met jou de perfecte autolockdoos samenstellen.

Bekijk alle kartonnen dozen of vind meer informatie over kartonnen dozen.

Lees minder
Autolock dozen
16 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
 1. Liever besparen met een doos op maat?

  Vraag een doos op maat aan

  Doos op maat bestellenDoos op maat bestellen
16 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen op rekening
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.