Autolock dozen

Autolockdozen (FEFCO 0215) met zelfklevende sluiting zijn de meest handige verzenddozen of webshopdozen in de markt. Autolockdozen hebben een sterke vlakke en dubbele bodem en zijn snel in elkaar te zetten. Met behulp van de zelfklevende strip aan de klep kan de doos in een handomdraai worden gesloten. Enorm gemakkelijk voor bedrijven die tijd willen besparen op de handling en tijdens het inpakproces. Wanneer de doos wordt opengevouwen schuift de bodem automatisch in elkaar. De doos kan direct gevuld worden. De bodem hoeft niet dicht geplakt te worden en verpakkingstape is niet meer nodig.

Duurzaam logo

Onze verpakkingsdozen zijn 100% recyclebaar en beschikken over het FSC-keurmerk. Dit label geeft aan dat het papier afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos. Dit wil zeggen dat bossen behouden blijven door verantwoord bosbeheer.   

Lees verder

Voordelen autolockdozen

 • Licht in gewicht
 • Makkelijk vouwbaar
 • Ongevouwen geleverd (plano)
 • 100% recyclebaar 
 • FSC-gecertificeerd
 • Lage inkoopkosten

Toepassingen autolockdozen

Autolockdozen worden veel gebruikt in de e-commerce. Producten zoals kleding, cosmetica, speelgoed en electronica verzend je eenvoudig met een autolockdoos. De dozen bieden bescherming aan licht tot middelzware producten. Door de zelfklevende tape is aanschaf van talloze rollen verpakkingstape verleden tijd. 

Met een bedrukking in de eigen huisstijl kan de autolockdoos fungeren als promotie van jouw bedrijf. Het ontvangen van een doos wordt gezien als contactmoment en met een bedrukte doos onderscheid je jezelf van jouw concurrenten. Wij zien het belang van deze communicatie en denken hierin graag met je mee.

Autolockdoos op maat

Wil je een autolockdoos op maat? Ook dit is mogelijk bij Logistiekconcurrent. Naast de standaard maten en kwaliteiten, kun je ook kiezen voor een doos op maat. Onze specialisten zullen samen met jou de perfecte autolockdoos samenstellen.

Bekijk alle kartonnen dozen of vind meer informatie over kartonnen dozen.

Lees minder
Autolock dozen
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Liever besparen met een doos op maat?

  Vraag een doos op maat aan

  Doos op maat bestellen Doos op maat bestellen
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
 • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.