Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Zijdepapier

Zijdepapier, zijdevloei of zijdevloeipapier zijn diverse benamingen voor hetzelfde product. Zijdevloeipapier beschermt jouw kwetsbare producten tegen stoten en krassen. Het zijdepapier is geschikt voor het verpakken van serviesgoed, glaswerk en andere krasgevoelige producten. Bovendien biedt het zijdevloeipapier een optimale bescherming aan corrosiegevoelige producten die gemaakt zijn van bijvoorbeeld koper, messing, aluminium of edelmetaal. 

Lees verder

Voordelen zijdepapier

  • Beschermend
  • Kraswerend
  • Chloor- en zuurvrij
  • Zacht

Toepassingen zijdepapier

Niet alleen voor het veilig transporteren van producten kan zijdevloeipapier gebruikt worden, ook is het papier ideaal als geschenkverpakking. Een pakket heeft een betere uitstraling. Ook geef je de klant het gevoel dat er zorgvuldig met het product wordt omgegaan. 

Wat is zijdepapier?

Zijdepapier wordt gemaakt van zijde-vezels. Door deze vezels voelt het papier extra zacht. Je wikkelt het product eenvoudig in het papier. Door de flexibiliteit van het papier vouw je het gemakkelijk in een opening van een vaas of een kopje.  

Verschillend zijdepapier

Wij leveren zijdevloeipapier in 3 formaten in de kleur wit. De meest verkochte standaardformaat zijdepapier is 50 x 75cm in wit. Het zijdepapier is verpakt in eenheden van 480 vellen van 22 gram en wordt direct uit voorraad geleverd. Ook pakzijde of industriezijde in de kleur grijs is bij ons verkrijgbaar. Dit grijze zijdevloeipapier is wat dikker (25 gr/m2) en is vanwege zijn prijsstelling veel voordeliger. Grijs zijdepapier wordt geleverd per pak van 10 kg (ongeveer 5000 vellen). Je ziet dit papier vaak in winkels waar serviesgoed en glaswerk wordt verkocht. 

Naast dit veelzijdige vloeipapier kun je bij ons ook terecht voor andere soorten papier en karton. Deze papiersoorten hebben allemaal hetzelfde doel en dat is producten beschermen.  

Lees minder
5 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.