Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Rolhouders

Rolhouders, afrollers of papierdispensers voor rollen papier, buisfolie, rollen met behandelingsetiketten zijn leverbaar als tafelmodel of te monteren aan de muur of onder je inpaktafel. Een papierrolhouder is onmisbaar op elke werkplek.In ons assortiment voeren wij een standaard afroller, maar ook de high end afrollers voorzien van een mes van het merk Legro.

De rolhouders zijn er in vaste breedte of als verstelbaar model. De best verkochte houder is blauw gecoat en verstelbaar, zodat meerdere rollen op deze houder geplaatst kunnen worden. De rolhouders zijn eenvoudig te monteren, gemakkelijk in gebruik en het wisselen van de rol kan snel en soepel. Een afroller is ideaal voor het inpakken met rollen bruinpak, natronkraftpapier, ersatzrollen of elke andere vorm van inpakpapier.

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.