Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Snelheidsstickers

Snelheidsstickers voor vrachtwagens zijn verplicht in verschillende landen in Europa. Voor Nederland, België, Duitsland, Italië, Oostenrijk en Frankrijk worden verschillende soorten snelheidsstickers en achtermarkeringen gebruikt.

Wat betekenen stickers voor snelheid achter op de vrachtwagen? 

Vrachtwagens rijden vaak dwars door heel Europa om hun lading weg te brengen of op te halen. De verschillende landen hebben andere regels voor de snelheid op de weg. Zo mogen sommige vrachtwagens op de snelweg in Frankrijk 90 km/u en in Italië zelfs 100 km/u. En buiten de snelweg gelden weer andere snelheidsregels. De maximale snelheid van een vrachtwagen hangt in deze landen af van het gewicht van de vrachtwagen. Een lichte vrachtwagen mag sneller rijden dan een zware vrachtwagen.

Lees verder

Omdat je het gewicht vaak lastig aan de buitenkant kunt inschatten, moeten vrachtwagens in bijvoorbeeld België, Frankrijk en Italië achterop verplicht aangeven hoe snel ze in dat land mogen rijden. Maar omdat in ieder land andere snelheidsregels gelden, moeten vrachtwagens voor alle landen waar ze komen andere snelheidsborden op de vrachtwagen plakken.

Je bestelt eenvoudig snelheidsstickers voor vrachtwagens, opleggers en aanhangers online. Onze snelheidsstickers voldoen aan de meest recente wetgeving. Je kunt onze snelheidsstickers ook op het bedrijventerrein gebruiken. Door aan te duiden dat er een maximale snelheid geldt op het bedrijfsterrein, kun je ongevallen voorkomen.

Lees minder


10 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
10 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.