Categorieën
085-2734999

Klantenservice

24 volt

Autolampen in 24V voor vrachtwagens, direct uit voorraad leverbaar voor de bekende truckmerken. Logistiekconcurrent.nl biedt een uitgebreid assortiment aan halogeen, buislampen, steeklampen en gloeilampen in 24 volt.

Philips 24 volt autolampen

Halogeen gloeilampen en autolampen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Wij leveren de meest gebruikte 24V autolampen (veelal van Philips) in 24V autolampen, halogeen, LED, steeklampen, buislampen of koplampen. Onze vrachtwagenlampen zijn in Masterduty of Heavy Duty (HD) lampen voor een langere levensduur (lampen met een hoge trillingsweerstand, die als gevolg van stationair draaien niet zo snel kapot trillen) de bekende H1, H3, H4 en H7 lampen voor vrachtwagens of lampjes voor contourverlichting. Vrachtwagen lampen direct uit voorraad en gemakkelijk online te bestellen in onze webshop.

63 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
63 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.