Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Kentekenverlichting

Kentekenplaatverlichting voor vrachtwagens is van cruciaal belang om te voldoen aan de wettelijke voorschriften en om de veiligheid op de weg te waarborgen. Deze kleine, maar essentiële component speelt een grote rol bij het zichtbaar maken van het kenteken van een vrachtwagen, vooral 's nachts of in slechte weersomstandigheden.

Lees verder

Waarom is goede kentekenplaatverlichting zo belangrijk? Kentekenplaatverlichting is een verplichting volgens de wet. Voertuigen moeten altijd goed leesbare kentekens hebben, zelfs als het donker is. Goede kentekenplaatverlichting zorgt ervoor dat jouw vrachtwagen aan deze eis voldoet, wat boetes en problemen met de wet kan voorkomen.

Bekijk alle achterlichten

Lees minder
25 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
25 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.