Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Achteruitrijalarmen

Achteruitrijalarmen voor vrachtwagens zijn speciaal ontworpen om de risico's tijdens het achteruitrijden te minimaliseren en zo ongelukken te voorkomen. Of je vrachtwagens nu op drukke bouwterreinen manoeuvreren of in krappe laad- en loszones werken, onze achteruitrijalarmen bieden duidelijke en krachtige waarschuwingssignalen om andere weggebruikers en voetgangers te attenderen.

Lees verder

Onze achteruitrijalarmen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en regelgeving. Kies uit verschillende geluidsniveau. Investeer in de veiligheid van je vrachtwagenchauffeurs en bescherm je waardevolle lading met onze hoogwaardige achteruitrijalarmen. Ontdek ons assortiment en vind de perfecte oplossing voor je vrachtwagens.

Lees minder
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.