Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Software

Op zoek naar software voor analyse van rijtijden en rusttijden van chauffeurs?
Idha-Online is de software-oplossing voor dataverwerking van digitale tachografen. Software in de cloud (webbased) geschikt voor 1 tot een onbeperkt aantal gebruikers. Rijtijden, rusttijden en snelheden van chauffeurs analyseren en online de resultaten inzien tegen de meest actuele wetgeving, dat is Idha online (IDHA= Intelligent Drivers Hour Analyzer)

IDHA Online
Met dit programma heb je in één oogopslag alle rijtijden en rusttijden van jouw chauffeurs binnen handbereik. En niet alleen dat, ook de gereden snelheid van de vrachtwagens wordt bijgehouden.

  • Zeer overzichtelijk
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Volledig webbased
  • Lage kosten per chauffeur

Eén van de sterkste punten van deze software zijn de plug-ins. Je bepaalt zelf welke informatie wordt weergegeven op het dashboard van het programma. Je verschaft jezelf met slechts enkele muisklikken een overzicht van alle chauffeurs die een overtreding hebben begaan. Deze informatie is van groot belang, gezien de hoge boetes die je krijgt voor overtredingen.

Het systeem beschikt ook over de mogelijkheid om chauffeurs een eigen login te geven. Zo kunnen de chauffeurs overal ter wereld hun eigen gegevens inzien.

Download IDHA Online hier gratis (proefperiode van 1 maand).

2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.