Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Antivries

Koelvloeistof en motor antivries zijn onderhoudsproducten voor vrachtwagen. Deze vloeistoffen zijn niet te missen in de logistieke sector en zijn zowel functioneel in warme perioden als in koudere perioden. Zo voorkomen deze vloeistoffen dat de vloeistoffen in de motor bevriezen of gaan koken.

Concentraat en antivries

Maar wat is nu het verschil tussen de koelvloeistof en de antivries? Om dit duidelijk te maken, hebben wij de producten ingedeeld in concentraat en antivries. De concentraat zijn de kant en klare koelvloeistoffen. Deze koelvloeistoffen zijn overigens ook altijd antivries vloeistoffen. De koelvloeistoffen zorgen, bij een correcte verhouding, dat de motor binnen de gewenste temperatuur range blijft. Met behulp van de motor antivries kun je het vriespunt verlagen. Dit is bijvoorbeeld noodzakelijk als een chauffeur naar koudere landen gaat transporteren.

Antivries
8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.