Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Checklist - ADR uitrusting

Er zijn een aantal uitrustingsartikelen verplicht voor de ADR uitrusting in een vrachtwagen bij het vervoeren van gevaarlijke stoffen over de weg. Als je wilt voldoen aan de ADR transportklassen 1 t/m 6, 8 en 9, heb je niet genoeg aan alleen de juiste documenten, ADR-borden, ADR etiketten en brandblussers.  Tijdens controles of voor het laden dient de uitrusting getoond te kunnen worden. Natuurlijk hoopt iedereen zonder incidenten bij de eindbestemming te komen, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. De uitrusting is bedoeld om tijdens een incident snel te kunnen handelen en inzittenden en eventuele omgeving te kunnen beschermen tegen ernstige gevolgen en risico's. 

Lees verder

ADR uitrusting - CHECKLIST

Hier vind je een uitgebreide checklist die je gemakkelijk kunt printen en invullen. Zo weet je zeker dat je nergens op mispakt. Om het jou nog makkelijker te maken, hebben we hieronder alle benodigde artikelen gezet zodat je in één keer alles in jouw winkelwagentje kan stoppen. 

Lees minder
Checklist - ADR uitrusting
17 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
17 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.