Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Poederblussers

Om brand te bestrijden is een poederblusser een effectief en goedkoop blusmiddel. Poederblussers zijn eenvoudig in gebruik. Door het pinnetje los te trekken uit de poederblusser is deze geactiveerd en kan de brand veilig, snel en effectief worden geblust. Poederblussers worden geleverd in verschillende brandklassen.

Lees verder

ABC poederblusser

De ABC-poederblusser is geschikt voor brandklasse A, B en C, om branden van respectievelijk vaste stoffen, vloeistoffen en gassen te bestrijden en heeft een zeer groot blusvermogen. Een poederblusser is verplicht voor voertuigen > 3.500 kg. De cabine dient te zijn uitgerust met een bluscapaciteit van tenminste 2 kg.

Nadeel van de poederblusser is de grote nevenschade aan electronische apparatuur. Gebruik nooit water om het poeder op te ruimen na het leegspuiten van een poederblusser. Voor meer informatie over brandbestrijdingsmiddelen, blusmiddelen, in het bijzonder poederblussers, neem je contact met ons op. Bekijk snel ons ruime assortiment aan gekeurde poederblussers.

Lees minder
Poederblussers
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.