Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Kunststof palletbox

Een kunststof palletbox wordt gebruikt om een grote hoeveelheid op te bergen. Doordat zowel de bodem als de zijwanden gesloten zijn, kun je er diverse soorten materialen in doen. Van grotere producten tot vloeibare stoffen. De kunststof kuubkisten worden gebruikt als opslagcontainer of transportbak voor voedingsmiddelen en chemicaliën, maar ook als stapelbare opslagcontainer voor archieven. Kunststof palletboxen zijn geschikt voor intensief en langdurig gebruik.

Lees verder

De plastic boxen zijn eenvoudig te reinigen. Om de plastic palletbox af te kunnen sluiten zijn er deksels. Deze deksels zijn er in dezelfde maten als de boxen, zoals 80 x 120 cm en 100 x 120 cm.

Kunststof of plastic kuubskisten

De kunststof palletboxen worden ook wel kuubskisten genoemd. Dit verwijst er naar dat er een grote hoeveelheid in kan, zoals een kuub. De kuubskisten kunnen verschillende afmetingen hebben en daardoor een verschillende inhoud.

Food Grade en Non Food Grade

De Food Grade palletboxen zijn geschikt voor levensmiddelen. Je kunt deze dus gebruiken voor voeding. De Non Food Grade uitvoeringen zijn niet gemaakt van virgin kunststof. Dit maakt ze ongeschikt voor voedsel.

Lees minder
31 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
31 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.