Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Tralert

Tralert banner Tralert banner
Vink 1 Vink 1

Duurzaamheid en kwaliteit
Tralert hanteert strikte kwaliteitscontroleprocedures en maken gebruik van hoogwaardige materialen. De LED verlichting van Tralert zijn bestand tegen zware omstandigheden en weersinvloeden. 

Vink 2 Vink 2

Energie-efficiëntie
De LED producten van Tralert verbruiken minder energie, waardoor je bespaart op brandstof- en elektriciteitskosten. Goed voor de portemonnee! 

Vink 3 Vink 3

Breed assortiment
Tralert begrijpt dat verschillende transport- en trailertoepassingen specifieke verlichtingsbehoeften hebben. Daarom bieden ze een uitgebreid productassortiment en hebben ze de mogelijkheid om maatwerkoplossingen te leveren.

Lees verder

Tralert is een gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor de transport- en trailerindustrie. Met een sterke focus op innovatie en kwaliteit, levert Tralert duurzame en betrouwbare verlichtingsproducten die voldoen aan de strenge eisen van de sector. Het productassortiment van Tralert omvat een breed scala aan LED-verlichting voor trailers, vrachtwagens en andere voertuigen. Ze staan bekend om hun gebruik van energie-efficiënte technologieën. Tralert is de voorkeurskeuze voor professionals in de transportbranche die op zoek zijn naar veilige, duurzame en krachtige verlichtingsoplossingen om aan hun verlichtingsbehoeften te voldoen.

"Veiligheid op de weg"

Lees minder
Tralert
32 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
32 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.