Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Lago

Lago bannerLago banner
Vink 1Vink 1

Hoge kwaliteit
Lago onderbouwkisten zijn gemaakt van hoogwaardig kunststofmateriaal dat bestand is tegen corrosie, roest en andere vormen van slijtage. Dit zorgt voor langdurige prestaties, zelfs in veeleisende omgevingen.

Vink 2Vink 2

Waterbestendigheid
Dankzij de waterdichte constructie zijn Lago onderbouwkisten ideaal voor gebruik in vochtige omgevingen, zoals werkplaatsen, magazijnen en buitentoepassingen.

Vink 3Vink 3

Lichtgewicht ontwerp
Het lichtgewicht ontwerp van de Lago gereedschapskisten maakt ze gemakkelijk te hanteren en te verplaatsen. Daardoor zijn ze ideaal voor gebruik op locaties waar mobiliteit belangrijk is.

Lees verder

Lago is een toonaangevende producent van vrachtwagen- en traileraccessoires met meer dan 70 jaar ervaring. Het assortiment bestaat uit gereedschaps- en opbergboxen en brandblusserboxen voor diverse transportbehoeften. 

"Opbergen was nog nooit zo makkelijk"

Lees minder
Lago
42 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
42 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.