Categorieën
085-2734999

Klantenservice

JOST

Aspöck banner Aspöck banner
Vink 1 Vink 1

Kwaliteit en duurzaamheid
Hoge kwaliteitsnormen zijn de standaard bij JOST. De steunpoten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die wel tegen een stootje kunnen. 

Vink 2 Vink 2

Gebruiksgemak
De JOST steunpoten zijn ontworpen met oog op gebruiksgemak. Ze zijn eenvoudig in te zetten, wat zorgt dat je minder tijd kwijt bent. 

Vink 3 Vink 3

Innovatie
JOST is een merk wat voortdurend innoveert. Ze zorgen dat ze altijd voorop lopen op het gebied van technologie en prestaties. 

Lees verder

JOST is expert in telescopische steunpoten. De steunpoten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen zware belastingen en extreme weersomstandigheden. Door JOST steunpoten te kiezen, kies je voor duurzaamheid en veiligheid. 

"Betrouwbaar en efficiënt"

Lees minder
JOST
49 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
49 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.