Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Tafelweegschalen

Tafelmodel weegschalen voor het afwegen van verschillende artikelen vind je bij ons. De tafelweegschaal is eenvoudig te plaatsen op een tafel, werkbank of ander vlak oppervlak. De tafelweegschaal is een compact en licht model, wat voor veel verschillende doeleinde gebruikt kan worden. 

Lees verder

Wat is een tafelweegschaal?

Een tafelweegschaal is een compacte en draagbare weegschaal die op een (werk)tafel of ander vlak oppervlak geplaatst kan worden. De weegschaal wordt gebruik voor het nauwkeurig wegen van kleine en middelgrote objecten. Een tafelweegschaal kan voor veen verschillende toepassingen gebruikt worden: Postverwerking, laboratoria, magazijnen, winkels, maar ook voor huis-tuin-en-keukengebruik

De tafelweegschaal heeft een eenvoudig bedieningspaneel, waarbij je op een digitaal scherm het gewicht kan aflezen. De weegschaal beschikt over een aan-uitknop en knop om de weegschaal te tarreren (gewicht op 0 zetten). Het gewicht is af te lezen in grammen. 

We hebben tafelweegschalen van het merk KERN met een staal of kunststof weegoppervlak in het assortiment.

Waarom een tafelweegschaal kopen?

Een tafelweegschaal is voor veel verschillende doeleindes geschikt. Daarnaast is hij door het compacte model ook erg gemakkelijk in gebruik. Je kunt hem eenvoudig opbergen en door zijn licht gewicht, kun je hem ook nog eens makkelijk op een andere locatie neerzetten. 

De weegschaal kun je gebruiken voor bijvoorbeeld het wegen van pakketjes, afwegen van ingrediënten en verhoudingen of bij het nauwkeurig wegen van chemicaliën.

We hebben tafelweegschalen met verschillende wegcapaciteiten en afleesbaarheden in het assortiment. 

Bekijk hier ook onze andere weegschalen. 

Heb je vragen over het vinden van de juiste tafelweegschaal? Onze productspecialist helpt je graag.

Lees minder
Tafelweegschalen
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.