Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Industriële weegschalen

Een ruim assortiment aan industriële weegschalen, ook wel pakketweegschaal genoemd, vind je bij ons. Weeg eenvoudig het gewicht van bijvoorbeeld een pakket, product en bestelling af met deze weegschaal. De weegschaal is op iedere platte ondergrond te gebruiken, dus is op veel verschillende plekken inzetbaar. De weegschalen zijn beschikbaar in verschillende maten met een variërend weegbereik.  

Lees verder

Wat is een industriële weegschaal?

Industriële weegschalen zijn ideaal te gebruiken tijdens het inpakken van pakketten. Het zijn eenvoudig ontworpen weegschalen die nauwkeurig en gemakkelijk het gewicht van je pakket kunnen bepalen. De industriële weegschalen zijn erg geschikt voor kleine tot middelgrote pakketten en worden vooral ingezet in de logistiek en verzendafdelingen. Pakketweegschalen zijn veelal compact en draagbaar, hierdoor zijn ze gemakkelijk in gebruiken en eenvoudig te verplaatsen tussen de verschillende werkplekken. 

De weegschaal kan bijvoorbeeld variëren in het weegbereik, de afmeting van het weegoppervlak of afleesbaarheid. Maar er kan ook gekozen worden voor bijvoorbeeld een weegschaal met statiefdisplay. Dit draagt dan ook bij aan een ergonomische werkplaat. 

Waarom een industriële weegschaal kopen?

Met het gebruik van een pakketweegschaal ervaar je verschillende voordelen. Zo kan je op snel en nauwkeurig je verzendkosten bepalen aan de hand van het totaalgewicht, er kan eenvoudig bepaald worden of een product voldoet aan de gewicht eisen vanuit de fabrikant en er kan bijvoorbeeld bepaald worden of een zending voldoet aan de eisen die door een transporteur worden bepaald. 

Bekijk hier ons volledig assortiment weegschalen.

Heb je vragen over het vinden van de juiste industriële weegschaal? Onze productspecialist helpt je graag.

Lees minder
Industriële weegschalen
60 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
60 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.