Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Waarschuwing

De waarschuwingspictogrammen zijn te herkennen aan de gele driehoek met de zwarte afbeeldingen. De pictogrammen zijn geschikt om dreigend gevaar te kenmerken. Er zijn veel verschillende situaties waar een gevaar aanwezig is en het is erg belangrijk om de risico's van deze gevaren te voorkomen. Door middel van waarschuwingspictogrammen kunnen mensen attent worden gemaakt op een bepaalde dreiging. Zowel op de werkvloer als in je leefomgeving zijn waarschuwingspictogrammen essentieel.

Lees verder

Toepassingen waarschuwingspictogrammen

Op de werkvloer worden waarschuwingsborden of -stickers onder andere ingezet om chemisch een biologisch gevaar of gevaar door machines aan te duiden. Explosiegevaar, radioactiviteit, de aanwezigheid van giftige of bijtende stoffen en ontvlambare materialen, of andere riskante situaties maak je voor iedereen duidelijk met een waarschuwingsbord of -sticker. Je beschermt jouw medewerkers door ze duidelijk te attenderen op dergelijke risico's. Medewerkers worden gewaarschuwd voor bijvoorbeeld gevaar op beknelling, struikelgevaar, gladheid of rondrijdende transportvoertuigen. Verwondingen en andere schade worden beperkt.

Ook buiten het werk zijn waarschuwingen voor bepaalde gevaren noodzakelijk. In je leefomgeving kom je de pictogrammen regelmatig tegen. Een gevaarsbord welke je waarschijnlijk vaak tegenkomt is het bord met de bliksemschicht. Dit bord waarschuwt je voor het risico op elektrocutie. Ook het bord voor gladheid is een veel voorkomend bord. Deze vind je onder andere vaak in openbare gebouwen waar net gedweild is, maar bij bijvoorbeeld vorst kan dit bord eveneens worden gebruikt. Ook het aangeven van prikkeldraad of een algemeen gevaar (het uitroepteken) zie je dikwijls voorbij komen.

Waarschuwingspictogrammen bestellen?

De waarschuwingspictogrammen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Je kunt kiezen of je het pictogram op een vinyl sticker of een aluminium of kunststof plaat wilt hebben. In sommige gevallen is een sticker makelijk en in andere gevallen een bord. Je vindt altijd een pictogram wat aansluit bij jouw gevaarlijke situatie. Bij Logistiekconcurrent.nl bestel je de meest gangbare pictrogrammen makkelijk en snel. Iedereen is gewaarschuwd!

Lees minder
Waarschuwing
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.