Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Euronorm Virgin bakken

Euronorm Virgin magazijnbakken zijn scherp geprijsde opslag- en transportbakken. De magazijnbakken hebben een Euronorm afmeting. Dat wil zeggen dat alle magazijnbakken onderling stapelbaar zijn. De Virgin magazijnbakken zijn tot wel honderden kilo's belastbaar. De stapelbakken zijn gemaakt van PP Virgin materiaal, waardoor de bakken altijd geschikt zijn voor open contact met voedingsmiddelen. Ze worden standaard geleverd in een grijze kleur, maar zijn ook leverbaar in andere kleuren zoals rood of blauw. 

Wil je kunststof bakken met een bedrukking? Bekijk dan eens onze pagina over bedrukte bakken en vraag een gratis offerte aan.

Euronorm Virgin bakken
47 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
47 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.