Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Aluminium steekwagen

Aluminium steekwagens zijn ideaal om zware goederen te verplaatsen. Een kenmerk van aluminium steekwagens is dat ze een laag eigen gewicht hebben. Ze zijn daardoor erg handzaam. Ondanks het lichte gewicht zijn de steekwagens enorm sterk. We hebben diverse modellen aluminium steekwagens in ons assortiment. Voor elke situatie hebben wij de perfecte steekwagen.

Lees verder

Voordelen van een aluminium steekwagen

  • Lichtgewicht
  • Handzame steekwagen
  • Oersterk
  • Hoog draagvermogen

Luchtbanden of antilekbanden?

Onze aluminium steekwagens zijn verkrijgbaar met luchtbanden of met antilekbanden. Luchtbanden kunnen lek raken, maar zijn ideaal voor het rijden op onregelmatige oppervlakten. Daarnaast zorgen luchtbanden voor meer demping tijdens het rijden. Antilekbanden worden ook wel massieve banden genoemd en bestaan vaak volledig uit rubber. Dit zorgt ervoor dat de banden nooit lek raken. De antilekbanden zijn goed te gebruiken op vlakke vloeren. 

Bekijk alle steekwagens.

Lees minder
22 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
22 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.