Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Platenkarren

Een platenkar of platenwagen is een kar waar je platen op kunt vervoeren. Ze worden gebruikt voor het verplaatsen van grote houten of kunststof platen binnen jouw bedrijf of magazijn. De platenkar wordt dus met name gebruikt voor grote of lange objecten. Bij ons heb je de keuze tussen een platenkar met massief rubberen banden of met luchtbanden. 

Lees verder

Voordelen van een platenkar

  • Verlichting op de werkvloer
  • Hoog draagvermogen
  • Geschikt voor lange objecten

Platenkar met luchtbanden

De luchtwielen van de platenwagen zorgen voor een evenwicht en voorkomen dat de wagen omkiept. De wagen heeft een draagvermogen van 350 kg. Het voordeel van een luchtband is dat de wagen makkelijk kan worden verreden, wanneer het zwaar beladen is. Ook rijd je gemakkelijker over drempels met luchtbanden. Luchtbanden zijn schokabsorberend. Het enige nadeel van luchtbanden is dat ze langzaam leeglopen. Je zult de band dus zo nu en dan op moeten pompen. 

Platenkar met massief rubberen banden 

Een massief rubberen band zal nooit lek gaan. Een massieve rubberen band is daarom bestand tegen scherpe objecten. Dit is ideaal in een omgeving met veel scherpe voorwerpen op de vloer, zoals spijkers en schroeven. Voor intensief gebruik is deze platenwagen erg geschikt. De banden hoeven nooit opgepompt worden.

Bekijk alle magazijnwagens.

Lees minder
Platenkarren
5 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.