Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Etagewagens

Een etagewagen is ideaal voor het transporteren van gesorteerde goederen binnen jouw bedrijf. Je kunt kiezen voor etagewagens welke geheel open zijn of voor een etagewagen die aan één of meer zijden zijn voorzien van buisprofiel. De etages zijn naar eigen wens in te delen zodat de etagewagens altijd ideaal voor jouw doeleinden zijn in te zetten. Magazijnwagen met etages kopen? Kijk in ons ruime assortiment aan etagewagens. Altijd de laagste prijzen voor etagewagens en eenvoudig te bestellen.

Lees verder

Voordelen van een etagewagen

  • Verlichting op de werkvloer
  • Hoog draagvermogen
  • Snel producten van A naar B

Wat is een etagewagen?

Een etagewagen is een transportwagen om onder andere te gebruiken in een magazijn. De etagewagen heeft 4 wielen, waaronder vaak bestaande uit 2 zwenkwielen en 2 bokwielen. Hierdoor is de wagen makkelijk verrijdbaar en erg wendbaar. De plateauwagen heeft meerdere niveaus waar producten op kunnen worden gelegd. 

Draagvermogen en laadvlakte

Alle etagewagen hebben een maximaal draagvermogen. Bij het kiezen van een etagewagen is het belangrijk om vooraf te bedenken wat je gaat vervoeren. Het te dragen gewicht mag het maximale draagvermogen niet overschrijden. Bij Logistiekconcurrent zijn etagewagens verkrijgbaar met een draagvermogen tot 600 kg. Ook belangrijk om alvorens vast te stellen is de grootte van de laadvlakte. 

Bekijk alle magazijnwagens.

Lees minder
Etagewagens
49 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
49 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.