Categorieën
085-2734999

Klantenservice

W1 poetsdoekrollen

Sterke poetsdoekrollen voor industrieel gebruik zijn de W1 poetsdoekrollen van Tork. Deze poetsrollen passen in de muurstandaard en de vloerstandaard. De W1 poetsdoeken zijn te verkrijgen in diverse kwaliteiten. Multifunctioneel papier dat ideaal is voor het opvegen van vloeistoffen en het afvegen van de handen. Dankzij de QuickDry-kwaliteit is het sterker, sneller in gebruik en meer absorberend dan traditioneel papier.

W1 poetspapier is te verkrijgen in 3 kwaliteiten, UniversalPremium en Advanced kwaliteit in wit en blauw. Het blauwe poetspapier is bij uitstek van toepassing in de voedselverwerking.

Voor meer informatie of aanschaf van bijpassende dispensers voor papierrollen, kijk bij onze dispensers.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.