Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Toiletrolhouder

Toiletpapier is onmisbaar, waar je je ook maar bevindt. Thuis, op je werk, in restaurants etc, overal waar toiletvoorzienningen zijn, gebruik je toiletpapier. Erg handig om daarbij een toiletrolhouder aan te schaffen. Met een toiletrolhouder heb je geen rondslingerende toiletrollen meer. Een toiletroldispenser straalt luxe uit en zijn erg handig in gebruik.   

Lees verder

Verschillende soorten toiletrolhouders

  • Voor traditionele toiletrollen
  • Voor doprollen
  • Voor kokerloze rollen
  • Voor gevouwen toiletpapier
  • Voor mini jumbo rollen

Traditioneel 
Dispenser voor traditonele toiletrollen zijn de meest voorkomende en bekendste dispensers. Dit wc-papier gebruik je thuis waarschijnlijk ook en is onder andere verkrijgbaar in de supermarkt. De koker van de rol is gemaakt van karton. 

Doprol 
Doprol toiletpapier wordt altijd in combinatie met een dispenser gebruikt. De koker van de doprol heeft aan de uiteinden twee plastic doppen. De ene zijde van deze koker is voorzien van een grote pin en de andere zijde van een kleine pin. De pinnen passen exact in de openingen van de bijbehorende dispenser. In deze dispenser passen meestal twee rollen. Deze bevinden zich boven elkaar. Is de onderste rol op, dan komt de reserverol automatisch naar beneden. De koker van de doprol blijft dan over en valt uit de dispenser. Dit zou je kunnen zien als het enige nadeel van dit soort toiletpapier. Een groot voordeel van doprol toiletpapier is dat de koker enorm stevig is. In vergelijking met kartonnen kokers, zullen de kunststof kokers niet vervormen of stuk gaan. 

Coreless 
Wil je afval door kartonnen of doprol kokers voorkomen, kies dan voor coreless toiletpapier. Dit papier bevat geen koker. Niet alleen genereer je hiermee geen afval, op een rol past ook nog eens meer papier. Een echte win-win situatie.

Gevouwen 
Gevouwen toiletpapier bestaat uit gestapelde losse velletjes papier. Dit papier geeft een luxe uitstraling. Het gevouwen toiletpapier wordt ook wel bulkpack toiletpapier genoemd. 

Mini jumbo 
Een ruimte waar veel bezoekers komen per dag vraagt om jumbo rollen. De rollen bevatten namelijk veel papier per rol. Het toiletpapier is zeer geschikt voor openbare ruimtes.

Lees minder
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.