Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Verhuisdekens

Verhuizen is een intensieve en vaak ook minder leuke klus. Voorbereid en georganiseerd aan een verhuizing beginnen, zorgt voor minder stressmomenten. Het gehele interieur krasloos en heelhuids op de nieuwe bestemming krijgen is nog niet zo gemakkelijk. Spullen kunnen op elk moment van een verhuizing beschadigen. Het begint al bij het inladen. Goederen kunnen op verschillende manieren beschermd worden. In verhuisdozen kan gebruik worden gemaakt van opvulmaterialen, zoals opvulchips of golfkarton. Banken, kasten en tafels passen helaas niet in een doos en zullen op een andere manier beschermd moeten worden. Gelukkig schieten verhuisdekens of pakdekens hierin te hulp. Verhuisdekens beschikken over beschermende en schokwerende eigenschappen en zijn ideaal voor opslag, transport en verhuizingen. Verhuisdekens zijn licht van gewicht, super sterk, enorm praktisch.

Lees verder

Voordelen van verhuisdekens

  • Lange levensduur
  • Bieden bescherming
  • Geschikt voor meerdere toepassingen
  • Herbruikbaar

Verhuisdekens 

Verhuisdekens zijn zacht, maar ook super sterk. De dekens zijn geweven en bevatten een groot percentage katoen, waardoor ze minder snel slijten dan andere dekens van wol. De verhuisdekens zijn langs de rand gestikt, waardoor ze bestand zijn tegen inscheuren. De dekens zijn daardoor vaak opnieuw te gebruiken. Pakdekens beschermen kwetsbare goederen tijdens het verhuizen en zijn er in verschillende varianten, afmetingen en kwaliteit. Voor het afdekken van grotere materialen bieden wij de extra lange verhuisdekens. 

Opslagdekens 

Niet alleen verhuisdekens zijn verkrijgbaar bij ons, ook opslagdekens zijn via ons te bestellen. Opslagdekens gebruik je voor het afdekken van materialen en spullen tijdens opslag. Ze beschermen goederen tegen stof wanneer ze een tijdje niet gebruikt worden. Opslagdekens zijn de meest verkochte en goedkope opslagdekens. Deze grijze pakdekens zijn van gerecycled materiaal, verwerkt met wol en vezels. De non-woven opslagdekens zijn in balen van 25 stuks met scherpe korting leverbaar. Een opslagdeken kan dienen als verhuisdeken. Het enige nadeel is dat deze minder vaak kan worden gebruikt dan een verhuisdeken.

Toepassingen van verhuisdekens

Verhuisdekens worden toegepast bij verhuizingen, transport en opslag van meubilair of andere kwetsbare goederen. De verhuisdekens zijn flexibel, goed herbruikbaar en hebben een beschermende werking. Dat maakt het een onmisbaar hulpmiddel bij verhuizingen. Pakdekens zijn enorm handig om op voorraad te hebben. Ze zijn niet alleen makkelijk voor verhuizingen. De dekens komen ook van pas in een auto, boot, caravan of tijdens het klussen. Koop je een nieuwe lamp en wil je deze tijdens het vervoeren beschermen? Bescherm de lamp met een pakdeken, zodat deze heelhuids bij je thuis komt. Ga je jouw favoriete vakantiefoto's aan de muur hangen en moeten er gaten worden geboord? Leg gemakkelijk en snel een verhuis/opslagdeken over de bank of kast om ze te beschermen tegen het stof. 

Verhuisdeken voor particulier én professional

De meest bekende verhuisdeken is de standaard pakdeken met de rode en blauwe streep. Ze zijn ideaal voor de particulier, maar vooral ook voor de professionele en erkende verhuizer. Deze verhuisdekens leveren wij dan ook aan erkende verhuizers en enkele van de grote meubelbedrijven in Nederland en België. Wij kennen de markt en leveren de hierbij passende kwaliteit voor intensief gebruik. De dekens zijn in elke gewenste hoeveelheid leverbaar tegen de scherpste online prijzen.

Kun je verhuisdekens wassen?

Er kunnen vlekken ontstaan op een verhuisdeken. De vraag is of je ze kunt wassen. Voornamelijk voor professioneel gebruik is het wel zo netjes als de vlekken eruit gaan. Gelukkig is dit zeker mogelijk. Let wel op dat je de dekens niet te heet wast. 

Lees minder
4 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.