Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Spanbanden motor

Crossen op het circuit of rijden in een mooi berggebied: in beide situaties vervoer je wellicht een motor. En die vervoer je niet zomaar! De motor dient te worden vastgesjord om te voorkomen dat het tijdens het vervoeren omvalt of beschadigd raakt. Een motor spanband is speciaal ontwikkeld om een motor zo stevig mogelijk vast te zetten. Motoren vervoeren doe je op een aanhanger of in een bus. De spanbanden zijn eenvoudig vast te zetten en daardoor een makkelijk hulpmiddel om jouw motor veilig te vervoeren naar een crosscircuit of een mooie vakantiebestemming. Onze spanbanden voor de motor leveren wij direct uit voorraad in verschillende uitvoeringen. 

Lees verder

Hoe werkt een motor spanband?

De spanbanden, speciaal voor de motor, zetten het voertuig goed vast. De stevige S-haken zijn gemakkelijk te bevestigen aan de laadvloer of aan een zijbeugel. Met behulp van de klemgesp en de aantreklus zorg je ervoor dat de motor stevig te vervoeren is. Ons advies is om per motor twee spanbanden te gebruiken. 

Voorkom schade aan banden, velgen en carrosserie met deze sterke motortransport spanbanden. Wil je jouw auto vervoeren? Gebruik dan speciale spanbanden voor autotransport.

Bekijk alle spanbanden.

Lees minder
Spanbanden motor
4 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
  1. Bedrukte spanbanden of een spanband op maat?

    Vul ons aanvraagformulier in!

    Spanband op maatSpanband op maat
4 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.