Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Inktlinten

De meest populaire lengtes voor de ribbons zijn 74 meter, 300 meter en 450 meter. De eerst-en laatstgenoemde worden het meest verkocht. Als vuistregel kun je stellen dat de 74 meter-variant voor de ZD serie printers is (desktop) en de 450 meter-variant voor de ZT serie printers (industrieel). Er zijn drie soorten ribbons:

Lees verder
  • 2300 Wax ribbon. Deze wordt gebruikt bij papieren labels en papier met een coating. Veelal 'de standaard' voor printen op papier: efficiënt en kostenvriendelijk.
  • 3200 Wax/Resin ribbon. Deze wordt gebruikt bij papieren labels en papier met een coating. Echter, met deze ribbon blijft de print langer leesbaar. Bovendien is hij beter bestand tegen krassen. Deze ribbons worden gebruikt voor duurzame en het met hoge resolutie printen van barcodes, teksten en afbeeldingen. 
  • 5095 Resin ribbon. Deze wordt gebruikt bij speciality labels. Denk hierbij aan plastic labels in alle vormen. Het heeft een uitstekende weerstand tegen chemicaliën en extreme temperaturen.
Lees minder
Inktlinten
10 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
10 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.