Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Godex labelprinters

Godex labelprinters worden vervaardigd in dezelfde fabriek als Zebra printers. De printers van Godex hebben een hele goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo worden er vaak extra kosten gerekend voor een ethernetpoort. Bij Godex wordt dit standaard geleverd. Met deze ethernetpoort kan een printer gemakkelijk gekoppeld worden aan een netwerk. De Godex printers zijn ook erg onderhoudsvriendelijk. Zo zijn de kosten van de onderdelen laag en is de printkop, die afhankelijk van het gebruik regelmatig vervangen moet worden, scherp geprijsd. Op een Godex printer zit 3 jaar garantie.

Godex printers kunnen omgaan met de printtalen, namelijk EPL, ZPL (zebra) en Datamax. Hierdoor kunnen deze printers eenvoudig bestaande printers van andere merken vervangen en integreren in bestaande systemen. Naast de verschillende printtalen zijn Godex printers geschikt voor het printen van pakketlabels van GLS, DPD, PostNL en UPS.

Lees verder

Met Godex een compleet pakket

Bij veel labelprinters is een extra softwarepakket nodig om de gewenste resultaten te halen. Godex levert een compleet pakket en vraagt hiervoor geen extra kosten. Naast de printer wordt er gratis geavanceerde software meegeleverd. Deze software is Golabel en hiermee kunnen labels eenvoudig opgemaakt worden.

Verschillende soorten Godex printers

  • Godex DT4X: De Godex DT4X is een standaard instapmodel en print enkel Direct Thermisch. Het voordeel hiervan is dat het een goedkope manier labels kan printen. De printer wordt vaak gebruikt voor op de inpaktafel en kan een maximale labelbreedte van 108 mm aan.
  • Godex GE300: Dit model printer print zowel Direct Thermisch als Thermo Transfer etiketten. Hierdoor is er keuze in de juiste printmethode. Voor venzendetiketten wordt bijvoorbeeld vaak voor Direct Thermisch gekozen omdat deze goedkoper zijn. De Thermo Transfer etiketten gaan langer mee en worden bijvoorbeeld gebruikt voor het aangeven van magazijnlocaties. De printer maakt gebruik van Inktlint en etiketrollen van 25mm.
  • Godex G500: De Godex G500 is een zeer degelijke en betrouwbare labelprinter. Deze printer is uitstekend toepasbaar in een logistieke omgeving. Ook deze printer print zowel Direct Thermisch als Thermo Transfer. De printer kan gebruikt worden in combinatie met een MAC computer d.m.v. een driver op de website van Godex.
  • Godex G530: Deze printer kan ook weer zowel Direct Thermisch als Thermo Transfer printen. De printer kan onder andere gebruikt worden in de logistiek, gezondheidszorg en retail. het DPI (Dots Per Inch) is hoger ten opzichte van de andere printers. Dit wil zeggen dat de resolutie van het drukken net wat beter is.

Industriële labelprinter

De Godex ZX420i is een tussenmaat. Deze ligt tussen de desktopprinter en de industriële printer in. Deze printer heeft ten opzichte van een industriële printer een compact formaat. Wel heeft het nagenoeg dezelfde capaciteit. Bij de Godex ZX420i kunnen etiketrollen worden gebruikt met een kern van 76 mm en inktlinten van 450m. Hierdoor hoeven de rollen minder vaak vervangen worden. Dit model wordt in transport en logistiek vaak ingezet bij het printen van verzendlabels of productlabels.

De industriële labelprinters EZ3350i en ZX1200i kunnen met een hoge snelheid labels printen. Het productieproces hoeft op deze manier niet onderbroken te worden. De printers zijn geschikt om verzendlabels te drukken.

Lees minder
5 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.