Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Universele etiketten

Thermo etiketten met een ECO kwaliteit zijn de meest verkochte thermische etiketten. Het verschil tussen Thermo Eco en Thermo TOP is de lijmlaag. In beide gevallen is de lijmlaag permanent (tenzij duidelijk vermeld dat het etiket afneembaar is). De ECO lijmlaag is economisch, verantwoord, goedkoop, maar heeft minder kleefkracht dan de TOP etiketten. Thermo TOP etiketten hebben daarnaast de eigenschap dat ze extra beschermen tegen UV licht, vocht en vet. Een Thermo Top etiket heeft een langere levensduur, maar een hogere prijs.

Vuistregel en meest verkocht: Thermo eco, een standaard kwaliteit thermisch papier dat voor gemiddeld gebruik zeer geschikt is. De meest voorkomende kernen waarop de etiketten kunnen worden aangeleverd zijn 25 mm, 45 mm en 76 mm. Bestel Thermo Eco etiketten voor al jouw printopdrachten.

10 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
10 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.