Categorieën
085-2734999

Klantenservice

LQ etiketten

LQ etiketten worden gebruikt bij het vervoer van gevaarlijke stoffen in kleine hoeveelheden.

Je vindt bij ons een ruim assortiment gevaarsetiketten.

Lees verder

Het vervoer van gevaarlijke stoffen in kleine hoeveelheden valt onder het LQ-regime (Limited Quantities). Niet iedere verfbus of doos spuitbussen levert immers een groot gevaar op bij transport. Het uitgangspunt voor grotendeels geharmoniseerde voorschriften is een maximale hoeveelheid per binnenverpakking die wordt aangegeven in de Lijst van Gevaarlijke Goederen, een maximale bruto massa per verpakking van 30 kg voor buitenverpakkingen en 20 kg voor met krimp- of rekfolie omwikkelde trays. De harmonisatie is voor wat betreft het vervoer met zeeschepen (IMDG code), het wegvervoer (ADR), het vervoer per spoor (RID) en het vervoer over de binnen wateren (ADN) vrijwel volledig doorgevoerd. De luchtvaart heeft de harmonisatie slechts gedeeltelijk overgenomen.

Je bestelt gevaarsetiketten voor gelimiteerde hoeveelheden (Limited Quantities) als losse vellen in papier, polyethyleen of vinyl, in formaat 50 x 50 mm, 100 x 100 mm of formaat 250 x 250 mm. Gevaarsetiketten LQ zijn ook als zelfklevende etiketten leverbaar op rollen van 1000 etiketten in papier of polyethyleen.

Let op: nieuwe voorschriften voor LQ etiketten vanaf 30 juni 2015.

Lees minder
LQ etiketten
8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.