Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Wagenpark in orde? Doe onze eindejaarscheck!

Beste inkoper, wagenparkbeheerder .. heb je nog budget over voor 2023?

Tijdens de feestdagen staan veel wagens stil. Medewerkers nemen een welverdiende vakantie en trucks, trailers en containers gaan op slot. Het wagenpark staat op standje 'rust'. Dit is het perfecte moment om jouw spullen te controleren en aan te vullen. Hoe zit het met de huidige voorraad spanbanden, veiligheidshesjes, antislipmatten, reservelampjes, reserve luchtslangen, koelvloeistof, tywraps etc? Kan het wagenpark met een goed gevoel het nieuwe jaar in of moet er nog wat worden ingekocht?

Investeer in veiligheid en gemak!

Bij Logistiekconcurrent weten we hoe belangrijk een veilig en gemakkelijk wagenpark is. 'Handige spulletjes' zoals ducttape, reserve lampsetjes, gereedschapsetjes en schrijfmappen voor chauffeurs zijn een absolute must. En wat dacht je van noodzakelijke logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen voor transport, zoals antislipmateriaal, spanbanden en gevarendriehoeken? Vergeet ook de koelvloeistof, potkrikken, brandblussers en veiligheidshesjes niet. Je shopt bij Logistiekconcurrent alles voor magazijn en transport. Als dé totaalleverancier voor de logistiek helpen we jou om het wagenpark een mooi uiteinde te geven. En nog belangrijker: we helpen jou en het wagenpark met een superfrisse start. Doe onze eindejaarscheck en controleer hiermee of alles op orde is.

40 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
40 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.