Categorieën
085-2734999

Klantenservice

We hebben gewonnen!

We hebben gewonnen!

Logistiekconcurrent.nl behoort tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Met een compleet nieuwe huisstijl en een gloednieuwe webwinkel hebben we onze (online) zichtbaarheid en bekendheid een flinke boost gegeven. Door de enorme inzet, de grote betrokkenheid en het harde werken van al onze medewerkers kunnen wij grote bedrijven én eenmanszaken dagelijks ontzorgen in de bevoorrading van logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen. Een persoonlijk kaartje vanuit ons bij een jubileum van een klant, een grappige social media post met collega’s die op meubelhondjes door ons magazijn racen en een opvallende radiocommercial zorgen ervoor dat we ons distantiëren van andere, saaie aanbieders. Niet alleen kopen, maar ook werken bij Logistiekconcurrent.nl is leuk! En daardoor groeien we hard. Zo hard dat we nu al voor de 3e keer op rij een FD Gazellen Award in ontvangst mogen nemen.

Hoe win je?

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de 16e keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een ononderbroken omzetgroei van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. De omzet dient in het eerste jaar minimaal € 250.000 te zijn en men dient ten minste op 1 januari 2016 economisch actief te zijn. Deze vorm van financiële gezondheid zit bij ons bedrijf wel snor. Geen probleem!

Waarom WIJ en niet ZIJ?

Ons unieke concept is het fungeren als totaalleverancier voor de logistiek. Bij ons vind je niet alleen maar spanbanden, alleen maar pallets of alleen maar verpakkingsmateriaal. Doordat wij echt ‘alles voor de logistiek’ leveren, kunnen wij totaaloplossingen bieden aan grote, bekende bedrijven, maar ook aan de kleine ondernemer op de hoek. Je bespaart namelijk tijd én geld als je in zee gaat met een aanbieder die ‘gewoon alles’ kan leveren, vergeleken met 100 verschillende aanbieders voor 100 verschillende producten.

Daarnaast doen wij de dingen die we doen natuurlijk net weer anders dan anderen. We zijn geen saaie, suffe aanbieder van logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen. We zijn persoonlijk, betrokken en gemotiveerd in de uitdaging om welke onderneming dan ook volledig te kunnen en mogen ontzorgen. Onze marketinguitingen zijn grappig, opvallend en een tikkeltje rebels. Altijd korte lijntjes met onze klanten en geen wachtrijen aan de telefoon of chat. Noem onze medewerkers ook maar gewoon met de voornaam; vinden we fijn. En als je op zoek bent naar een totaaloplossing voor een logistiek probleem, leg je dat maar gewoon bij ons neer. Dan zoeken wij het voor je uit. Daardoor houd jij tijd over voor andere belangrijke dingen!


Wil je CMR vrachtbrieven kopen?

Wil je spanbanden kopen?

Wil je pallets kopen?

Wil je verpakkingsmateriaal kopen?

Wil je truckparts kopen?

Wil je magazijn artikelen kopen?

Wil je verzegeling kopen?

Wil je etiketten kopen?

Wil je PBM & veiligheid kopen?

Wil je kantoor artikelen kopen?

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.