Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Wij zijn ISO gecertificeerd!

Wij zijn ISO gecertificeerd!

Gepubliceerd op 9 september 2018

Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren aan onze klanten. Op logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen moet je kunnen vertrouwen en van gammele meubelhondjes, kapotte spanbanden of afgebroken pallets wordt niemand beter. Daarom zijn wij elke dag weer bezig om ons productassortiment, onze service én onze interne bedrijfsvoering te verbeteren. Kwaliteit garanderen richting onze klanten kan namelijk alleen als we onze eigen zaakjes op orde hebben. Daar komt een stukje kwaliteitsmanagement bij kijken. ISO gecertificeerd zijn vinden we gewoon een eis.

Wat is ISO?

Het welbekende ISO 9001 is vrijwel overal een begrip en is internationaal een erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dit houdt sterk verband met transparantie en betrouwbaarheid. Het zorgt ervoor dat organisaties hun producten en/of diensten op een juiste wijze afstemmen met de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten en andere belanghebbenden, zoals wetgeving. Door deze kwaliteit te borgen en te blijven verbeteren, kunnen organisaties dit doorzetten naar hun klanten. ISO gecertificeerde bedrijven kunnen daarmee hun klanten beter voorzien dan bedrijven die hier de pet naar gooien of hier te laconiek mee omgaan.

Wat betekent het voor mij als klant?

Fijn dat we intern onze zaakjes op orde hebben, maar wat maakt het jou als klant rijker? Ondanks dat ISO 9001 voornamelijk betrekking heeft op de interne organisatie, zijn er zeker ook voordelen voor jou als klant. Denk hierbij aan het volgende:

  • Je weet zeker dat je zaken doet met een betrouwbaar bedrijf, dat voldoet aan relevante wet- en regelgeving. Met de ISO certificering kunnen we jou als klant laten zien dat we onze processen beheersen en dat we ook echt kunnen leveren wat we beloven. Dat is wel zo fijn.
  • We leggen de basis voor tevreden klanten door aan verwachtingen te voldoen en deze zelfs te overstijgen. Een tevreden klant is onze lievelingsklant. Bij ons weet je wat je kunt en mag verwachten. En we maken het waar.
  • We zijn scherp op risico's en kansen en spelen zo in op veranderingen in de markt én in onze eigen organisatie. Uiteindelijk plukken onze klanten daar de vruchten van, doordat we steeds weer net dat beetje beter worden in de dingen die we doen.

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.