Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Logistiekconcurrent is FD Gazelle 2022!

Logistiekconcurrent is FD Gazelle 2022!

We behoren voor de 6e keer op rij tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en zijn daarmee FD Gazelle 2022. Een grote pluim voor alle collega's, leveranciers en partners die hieraan hebben bijgedragen!

Het Financieele Dagblad reikt elk jaar de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De criteria omvatten o.a. een minimale omzetgroei van 20% over een periode van drie jaar. Ook wordt gekeken naar de groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid.

We groeien hard! Dat maakt van elke dag een feestje, maar resulteert ook in flinke uitdagingen. Door elke dag ons beste beentje vóór te zetten, blijven we voorop lopen in persoonlijke service, deskundig advies en persoonlijke service. We zetten ons in om steeds vaker duurzamere alternatieven aan onze klanten aan te bieden, maar ook zelf onze eigen voetafdruk te verminderen. Ontwikkelingen die bijdragen aan het verduurzamen van de logistieke sector. Samen voor een betere wereld!

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.