Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Branddekens: welke kies ik?

Branddekens: welke kies ik?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo kan brand ontstaan in de keuken, tijdens het werken met elektrisch gereedschap, in de garage, in de auto, op kantoor en in lithiumbatterijen. Elke brand is anders en dient met zorg te worden bestreden. Eén ding is zeker: een klein vuurtje kan snel uitgroeien tot een hevige brand. Snel blussen is een absolute must. Met onze nieuwe Bridgehill blusdekens kies je voor ultieme veiligheid!


Standaard auto branddeken

Als er brand ontstaat in de auto, isoleer en doof je het vuur in en rond de auto eenvoudig en snel met ons Bridgehill blusdeken voor auto's. Dit geldt ook voor elektrische auto's. Ideaal voor ruimtes met een groot aantal auto's, zoals werkplaatsen, parkeergarages en wegtunnels. Dit blusdeken is 6 x 8 meter en geschikt voor eenmalig gebruik. We bieden ook dezelfde deken voor meermalig gebruik. Het gewicht van de blusdeken is 28 kg en je profiteert van levenslange garantie zolang het deken in de smartbag wordt bewaard.


Vorkheftruck branddeken

Als er brand ontstaat in de vorkheftruck, kleine voertuigen of machines, isoleer en doof je het vuur in en rond de heftruck eenvoudig en snel met ons Bridgehill blusdeken voor heftrucks. Dit geldt ook voor elektrische heftrucks. Ideaal voor magazijnen, fabrieken en andere werkruimten. Dit blusdeken is 5 x 5 meter en geschikt voor eenmalig gebruik. We bieden ook dezelfde deken aan in 7 x 7 meter formaat. Het gewicht van de blusdeken is 15 kg (5 x 5 meter) en 30 kg (7 x 7 meter) en je profiteert van levenslange garantie zolang het deken in de smartbag wordt bewaard. De deken is geschikt voor professioneel en niet-professioneel gebruik.


Lithium branddeken

Als er brand ontstaat in een lithiumbatterij, isoleer je het vuur urenlang met ons Bridgehill blusdeken voor lithium batterijen, totdat de batterij met water kan worden overstroomd en gedoofd. Dit blusdeken is 1,8 x 1,8 meter en geschikt voor eenmalig gebruik. Het gewicht van de blusdeken is 6 kg en je profiteert van levenslange garantie zolang het deken in de smartbag wordt bewaard.


Multifunctioneel branddeken

Met ons Bridgehill Extreme blusdeken isoleer je vlammen van een kleine brand in enkele seconden. Binnen enkele minuten is het vuur compleet gedoofd. Je kunt deze deken ook gebruiken voor het isoleren van vuur in lithium accu's en batterijen. Dit blusdeken is 1,6 x 1,6 meter en geschikt voor meermalig gebruik. Het gewicht van de blusdeken is 2 kg en je profiteert van levenslange garantie zolang het deken in de smartbag wordt bewaard.Hoe gebruik je een blusdeken?

  1. Plaats de blusdeken op de grond vóór of achter de auto en rol het uit.
  2. Twee personen pakken een handvat vast en trekken de blusdeken in één vloeiende beweging over de auto.
  3. Controleer of de blusdeken strak op de grond ligt. Wacht minstens 20 minuten en laat de brandweer de blusdeken verwijderen.

Charlotte


Vragen over blusdekens?

Charlotte en onze andere productspecialisten helpen je graag.

Stel je vraag

 of bel direct: 085-2734999

Andere klanten kochten ook

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.