Containerzegels

Boltseals voor het verzegelen van containers

Een containerverzegeling, containerzegel of ook wel bolt seal genoemd, wordt gebruikt om een container mee te verzegelen. Elk zegel voldoet aan de ISO 17712:2013 norm en de eisen die gesteld zijn door C-TPAT (Customer-Trade Partnership Against Terrorism). Het zegel is standaard gegraveerd met een uniek (oplopend) nummer, maar u kan ook kiezen voor een eigen gravering. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Onze High Security Seals vormen een barrière tegen ongeoorloofde toegang en zodra er aan het zegel gerommeld is, is dat onmiddellijk zichtbaar. Verbreken van dit zegel kan alleen met zwaar gereedschap zoals een boutenschaar of slijptol.

Containerzegels online bestellen

Bent u op zoek naar een containerzegel voor het verzegelen van een zeecontainer voor export en overzees transport, koop uw containerzegels eenvoudig online en altijd tegen de laagste prijzen. Groot assortiment aan containerszegels, boltseals in diverse modellen en uitvoeringen, alle containerzegels hebben een ISO-17712:2013 certificering en douanegoedkeuring.

Containerzegels
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.