Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Matras opberghoezen

Matras opberghoezen of matraszakken beschermen matrassen tijdens transport of opslag tegen vuil, stof, krassen en vocht. Een matras is een lastig product om te verpakken. Het is zonde als een matras transportschade oploopt, want matrassen zijn duur in aanschaf. Een matras is groot en onhandig, dus ook het verpakken is lastig. Met deze stevige plastic matraszakken bescherm je jouw matras. De zakken zijn sterk en scheuren niet wanneer je het matras optilt. Je schuift het matras eenvoudig in de hoes. De matras opberghoezen zijn geschikt voor dunne, maar ook dikkere matrassen.  

Lees verder

Voordelen van matraszakken

  • Stof- en vuilvrij
  • Vochtdicht
  • Stevig plastic

Toepassingen matras opberghoezen

  • Verhuizingen van matrassen
  • Langere opslag van matrassen

Matras opberghoezen

Matras opberghoezen zijn verkrijgbaar op rol. De zakken zijn voorzien van een voorgeperforeerde scheurrand. De matras opberghoezen zijn transparant en bevatten geen sluiting. Wil je de zak toch sluiten, gebruik dan tape. De matraszakken zijn direct uit voorraad leverbaar. 

Tip: Een gebruikt matras bevat vocht. Een afgesloten zak is luchtdicht. Als een gebruikt matras voor langere tijd wordt opgeslagen, kan er schimmel ontstaan. Het is dus van belang om een matras te luchten wanneer het langer in opslag staat. Een optie is om kleine gaatjes in de zak te prikken, zodat er lucht in de zak kan. 

Een verhuizing op de planning? Bekijk ons verhuisassortiment

Lees minder
Geen producten gevonden voor deze selectie.
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.