Temperatuurlogger

Ben je op zoek naar temperatuurloggers of dataloggers? Wij leveren de beste en scherpst geprijsde dataloggers in de markt. Een temperatuurlogger kan over een langere periode tijd en temperatuur registreren, eventueel in combinatie met andere waarden (bijvoorbeeld vochtigheid). Wanneer het temperatuurverloop bij transport en/of opslag niet correct verloopt, kan dit grote gevolgen hebben voor de staat waarin producten hun doel bereiken. Het gebruik van een temperatuur datalogger kan veel werk uit handen nemen en zodoende tot een forse besparing leiden, terwijl de koelketen (de "cold chain") volledig wordt gewaarborgd.

Lees verder

Tempmate en Tinytag Transit temperatuurloggers

Registreer de temperatuur tijdens transport met een Tinytag Transit of met een Tempmate temperatuurlogger op creditcardformaat. De TempMate temperatuur dataloggers voorzien in eenduidige informatie over de temperatuurschommelingen tijdens het vervoer. De Tempmate is te activeren met één druk op de knop en vanaf dat moment registreert het slimme apparaatje de temperatuur. Bij aankomst op de bestemming leest de ontvanger de data snel en gemakkelijk uit op een computer of tablet met usb aansluiting. Er is geen ingewikkelde software nodig. In een pdf rapport is de registratie direct af te lezen en op te slaan.

 
Lees minder
Temperatuurlogger
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.